RATO kredito unijos 2024 metų devynių mėnesių veiklos rezultatai

Veiklos rezultatai: 2024 metų III ketvirtis RATO kredito unijai pasižymėjo, kaip finansinio stabilumo ir  investicinių projektų įgyvendinimo laikotarpis.

RATO veiklos rezultatai: stabiliai ir nuosekliai

Per pirmuosius devynis šių metų mėnesius RATO kredito unija uždirbo 512 tūkst. EUR pelno.  Nors pelningumas buvo šiek tiek mažesnis nei pernai, pasiektos veiklos apimtys išlaikė tvarų augimą.

Kreditavimo rinkos atsigavimas, kuris buvo prognozuotas, atsispindėjo ir III ketv.  RATO kredito unijos veiklos rezultatuose. Per III ketvirtį unijos paskolų portfelis augo 5,5 proc., tai rodo, jog klientai grįžta finansuoti savo verslo ir finansinių poreikių.

„Nors visuomenėje vis dar jaučiamas šioks toks finansinis neužtikrintumas, pastebime ir aiškius optimizmo ženklus – nuo vasaros pabaigos išaugo klientų aktyvumas”, – sako Administracijos vadovas Vladislav Jančis.

Indėlių augimas, nors ir nuosaikesnis, tačiau išliko stabilus – per trečiąjį ketvirtį indėlių portfelis paaugo daugiau nei 2 proc., tai rodo, kad klientai pasitiki RATO kredito unija ir renkasi ilgesnio laikotarpio finansinius įsipareigojimus.

Veiklos rezultatai rato

RATO investuoja į veiklos saugumą

RATO kredito unija per pastarąjį ketvirtį taip pat atliko investicijas į modernius IT sprendimus – įdiegtas pinigų plovimo prevencijos įrankis, kuris atitinka tarptautinius standartus, bei paleista nauja internetinės bankininkystės sistema. Šie sprendimai ne tik gerina klientų aptarnavimą, bet ir stiprina RATO kredito unijos veiklos saugumą bei skaidrumą.

Daugiau informacijos:

https://www.rato.lt/rato-kredito-unijos-finansines-ataskaitos/

 

RATO paslaugos verslui

Atsižvelgdami į verslo poreikius RATO kredito unija siūlo įvairių paslaugų verslui:

Kasdieninės paslaugos

Paskolos investicijoms ir verslo plėtrai
Paskolos apyvartinių lėšų papildymui
Lengvatinės paskolos su INVEGA garantija

Paskolos verslui gali būti suteiktos pasinaudojant „Investicijų ir verslo garantijos“ UAB (INVEGA) garantijomis. RATO kredito unija finansuoja įvairių verslų plėtrą – nekilnojamojo turto vystymo projektus, naujų produktų įvedimą rinkoje, atsinaujinančių energijos šaltinių panaudojimo veikloje ir t.t.

Bendraukime! Susisiekite su mumis tel. +370 5 210 4383 arba el. paštu: [email protected]
Unijos adresas: J. Jasinskio g. 14A, Vilnius.

RATO kredito unijos sąskaita – saugi vieta asmeninėms ir įmonės lėšoms

Tapti nariu