Nuo šiandien naujas RATO interneto bankas – i. RATO!

Siekdami geriausios klientų patirties naudojantis mūsų paslaugomis –  atnaujinome RATO interneto banką – i.RATO!

Su šiuo atnaujinimu galite lengviau valdyti savo finansus, greičiau atlikti reikalingus mokėjimus ir sudaryti terminuotų indėlių sutartis. Prisijunkite dabar ir išbandykite patys!

i.RATO bankas: patogumai vartotojui

Patogumas ir saugumas yra svarbiausi šiuolaikinės internetinės bankininkystės bruožai. Naujoje interneto banko versijoje sukūrėme aplinką, kuri padės greičiau rasti tai, ko reikia ir tvarkyti savo finansus be įtampos. Intuityvi vartotojo aplinka leis greičiau rasti reikiamas funkcijas, o supaprastintas greitasis meniu leis paprasčiau atlikti kasdienines finansines operacijas be papildomų veiksmų.

i.RATO bankas: nauji patobulinimai

Klientai naujoje RATO interneto banko versijoje taip pat galės padidinti savo sąskaitų limitus, administruoti internetinės bankininkystės vartotojus, susirašinėti su RATO kredito unija ir patogiai užpildyti kliento pažinimo anketą.

Naujajame interneto banke, jei bus jungiamasi mobiliu parašu arba „SMART ID“ nebus reikalaujama slaptažodžio, taip pat atpažinti vartotojai naudojamame įrenginyje galės prisijungti ir be asmens kodo išlaikant aukščiausio lygio saugumą.

i.RATO bankas: saugumas

Atnaujinant RATO internetinę bankininkystę saugumas buvo vienas kertinių aspektų.

„Naujoji RATO interneto banko versija buvo sukurta griežtai laikantis naujausių ir aukščiausių IT saugumo standartų, užtikrinant maksimalų duomenų apsaugos lygį,“ – teigia bankinę RATO infomacinę sistemą administruojančios „Fininbox UAB” direktorius Tadeuš Šturo.

„Mūsų naujoji interneto banko platforma atspindi mūsų įsipareigojimą klientams – suteikti modernius, saugius ir lengvai naudojamus sprendimus. Džiaugiuosi matydamas, kad bendromis partnerių ir mūsų komandos pastangomis sukurėme produktą, kuriuo gali didžiuotis tiek klientai, tiek mes patys,“ – tikina RATO kredito unijos Administracijos vadovas Vladislav Jančis.

Malonios patirties naudojantis atnaujintu iRATO.

i. RATO bankas

RATO kredito unijos sąskaita – saugi vieta asmeninėms ir įmonės lėšoms

Tapti nariu